sturing en controle over eigen gedrag

ONZE DIENSTEN

 Specialistische trainingen
 executieve functies

Specialistische trainingen voor executieve functies kunt op deze site vinden.
Voor één van de andere diensten kunt u terecht op 
https://www.praktijkvanzon.nl

CURSUSSEN

De tweedaagse basiscursus zorgt ervoor dat u de executieve functies kunt herkennen, een ontwikkelingsplan kunt opstellen en deze kunt uitvoeren d.m.v. spelmateriaal en het aanpassen van de communicatie. Het praktijkgedeelte communicatie wordt verzorgd door NLP-practitioner Ad van der Geer van  https://www.mijn-nlp.nl .

Tijdens de vijfdaagse vervolgcursus krijgt u les in het geven van coaching door Ad van der Geer. Angelique van Zon gaat dieper in op het coachen en trainen van de verschillende executieve functies en verschillende leer- en gedragsproblemen. 


NIEUW: 

De eendaagse cursus voor één bepaalde executieve functie is nieuw! We willen heel erg graag onze kennis en goede ervaringen delen rondom het coachen en trainen van de executieve functies. We gaan dieper in op de theorie van die ene executieve functie en zullen daarna nog uitgebreider ingaan op de coaching en training van deze executieve functie. 

Binnenkort starten we met de eendaagse cursus Taakinitiatie gericht op kinderen tot en met de adolescentie. Waarom worden de taken uitgesteld? Wat is hier de oorzaak van en hoe kunnen we helpen om dit om te zetten naar op tijd starten met een taak? Deze cursus gaat in de nabije toekomst ook gegeven worden gericht op volwassenen. 

WEBINARS

Binnenkort volgen er Webinars per executieve functie. Je maakt kennis met de executieve functie en krijgt tips hoe je gericht aan deze executieve functies kunt werken. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. 

Voor het huidige aanbod van cursussen en Webinars zie  Cursussen/Webinars .

STUDIEDAGEN

Regelmatig verzorgen wij ook studiedagen voor scholen en diverse instanties in Nederland en België. Neem hiervoor contact op via het contactformulier of via het op deze site vermelde telefoonnummer. 
TRAININGEN VOOR KIDS

Wij bieden kortdurende trainingen voor één of twee executieve functies voor kinderen tot en met de adolescentie. Zie hiervoor  Trainingen kids .